Utvalda Konferenshotell i Sverige

Välkommen till StadsGuide!

Ska du åka på konferens i någon av Sveriges många städer? Då är stadsguide.se rätt ställe att besöka! Vi hjälper dig att hitta rätt i det stora utbudet och kan tipsa om hotell, restauranger, barer, aktiviteter, upplevelser och caféer. Allt för att din konferensvistelse skall bli värd att minnas under många år framöver! Att hitta rätt konferenslokaler och hotell är nyckeln till en bra upplevelse. Varje företag och gäst har sina förväntningar och om man skall nå den kreativitet och de resultat man föresatt sig inför konferensresan, är det viktigt att allting går i linje med den målbild man har för ögonen.

Det är vanligt att flera konferensdeltagare inte tidigare varit i staden där mötet har bokats, eller att åren gått och stadsbilden nu är en annan än vad man är van vid från tidigare besök. Varje konferens bör föregås av ett gediget förarbete där man tar fram en bra plan för satsningen. Då en konferensresa kan innebära åtskilliga kostnader, är det i företagets intresse att utfallet också gynnar verksamheten och att affärerna verkligen understöds av konferensen. Oavsett om man skall jobba med teamutveckling och kommunikation eller hålla mindre styrelsemöten, utgår resultatet från förarbetet! Ett besök här på stadsguide kan ge uppslag kring vad ni har att vänta vid konferensbokning i olika städer. Kanske hittar ni en helt ny och outforskad plats dit ni sedan återkommer varje år för större möten och samtal?

Restauranger

Bland restauranger tipsar vi inte bara om de dyraste, mest namnkunniga krögarna. Vi vill tipsa dig om allt från små lokalkrogar som serverar den bästa pizzan eller sushin i stan, till de klassiska haken där du kan äta en riktig pangmiddag. Tänk på att flera av de mer omtalade serveringarna kan ha fullbokat under dagarna ert företag skall besöka staden. Det kan därför vara en bra idé att i god tid ta kontakt med de restauranger ni vill gå till för att förvissa er om att det finns plats för hela sällskapet. Är ni ett mindre antal personer som skall åka iväg för konferens och möten är platsfrågan naturligtvis enklare.

Vissa restauranger har gjort sig ett namn genom att kunna erbjuda specialanpassade rätter utifrån önskemål, allergier eller kosttrender. Via stadsguide.se kan ni få tips som hjälper er till den servering som bäst lever upp till era önskemål! Även om större städer i allmänhet kan bjuda på bredare utbud, har mat blivit ett specialintresse för allt fler. I takt med drömmen om att resa, finns dessutom en efterfrågan och ett kundunderlag som inneburit klart större valmöjligheter och utbud även på orter som annars inte är kända för sina många kök.

Man med datorKonferenshotell

Oavsett om du bor kvar på hotellet där konferensen hålls eller bokar in konferensgästerna för logi annorstädes, kan vi ge tips och råd på boende inom önskat prisintervall. Vi hoppas framöver kunna erbjuda direktbokning av hotell men idag kan vi endast ge tips och information hur du själv bokar hotellet. Det finns i nuläget ett flertal bokningsföretag som enkomt jobbar med hotellgäster. Att därför söka efter hotell utifrån de tips ni finner via stadsguide är därför enkelt!

Intresset för konferenslokaler och konferenshotell har blivit allt större i takt med nyetablering av företag och samarbeten. Flera av de hotell som finns i landet erbjuder därför såväl konferenslokaler och mötesteknik, tilltugg och logi. Allt för att ni som gäster skall känna er välkomna och kunna fokusera på konferens istället för att färdas från en lokal till en annan under dagen.

Café & Bar

Oavsett om ni bor i den byggnad som kontaktats för behovet av konferenslokal eller ej, behöver alla människor en paus och lite miljöombyte för att behålla skärpan! Kafékulturen i Sverige är utbredd och man kan med lätthet finna vattenhål där man kan fylla energidepåer med kaffe, hembakt eller någonting annat som lockar. Flertalet städer har ett rikt utbud serveringar där man kan slå sig ner för att umgås lite mer avslappnat mellan varven. Om ni stannar för konferens under flera dagar kanske ni finner ett eget favoritställe via stadsguide?

Efter möten och diskussioner kan det vara trevligt att umgås med sina kollegor och övriga som gästar konferensen. En after work är ofta uppskattad och kan bidra till stärkta relationer och teamkänsla. Önskar ni gå till en nattklubb eller till en stillsam bar? Kanske är det musikunderhållning eller en föreställning ni söker? Vi gör vårt bästa för att bevaka konferensstäder runt om i Sverige och kan ofta tipsa om roliga och trevliga evenemang och pubar där ni finner någonting som passar för just er!

Vi hoppas att ni får en rolig konferensvistelse!

StadsGuide.se – Din konferenssida som gör din konferens till en höjdpunkt!