Hur man startar en kampanj för artikelmarknadsföring

För att ens överväga att starta en kampanj för artikelmarknadsföring är det viktigt att förstå processen. I grund och botten måste du skriva artiklar regelbundet tills du bygger upp en kritisk massa av artiklar av hög kvalitet. Många artikelmarknadsförare skriver 20 till 30 artiklar innan de börjar se någon nytta. Andra skriver tusentals artiklar och bearbetar dem i marknadsföringssyfte. Här är några grundläggande tips som hjälper dig att starta din artikelmarknadsföringskampanj:

Identifiera din målnisch. När du har identifierat de nischer som du vill rikta dig till bör du ta fram ett produktionsschema. Beroende på hur mycket tid du har att ägna åt artikelskrivande kan du publicera flera artiklar i veckan. Du kan välja att publicera varje artikel på din egen webbplats eller genom en inlämningstjänst. Du kan också välja att skicka in varje artikel till flera kataloger. Detta är ett mycket effektivt sätt att få exponering. Förutom att du når en bred publik på nätet ökar artikelmarknadsföring också din webbplats sidrankning i sökmotorerna. Ju fler som ser din webbplats, desto mer försäljning kommer du att göra.

Resurslådan, även känd som biolådan, är ett annat effektivt sätt att marknadsföra dina artiklar. Många bloggar och webbplatser använder RSS-flöden för att leverera innehåll till sina besökare. Länken i din bioruta leder läsarna till din webbplats, där de kan läsa mer om dina produkter eller tjänster. Dessutom använder många webbplatser och bloggar nyhetsbrev för att dela sitt innehåll. Du kan enkelt publicera en artikel på en av dessa webbplatser och få den spridd till tusentals prenumeranter.

Hur man skapar en strategi för artikelmarknadsföring

En artikelmarknadsföringsstrategi innebär att du skickar ditt innehåll till en rad olika publiceringsplattformar. Även om du inte nödvändigtvis måste publicera dina artiklar på dessa plattformar bör du kontrollera om de tillåter det. Om de gör det kan du använda deras handtag för att dela ditt innehåll. Många sociala medier tillåter numera artikelinlämning, så se till att du lägger till dem i din lista. Detta kommer att öka din publik och öka din trafik. Denna strategi är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra din webbplats, blogg eller tjänst.

För att starta din strategi för artikelmarknadsföring måste du identifiera de nischer du försöker nå. Sedan måste du skapa ett produktionsschema för dina artiklar. Dessa artiklar kan publiceras på ditt företags webbplats, din egen webbplats eller genom inlämningstjänster. När du är klar kan du publicera dem på andra webbplatser eller i sociala medier. Du bör dock även inkludera en sammanfattning av dina artiklar på dina produktsidor för att hjälpa dig att locka fler människor.

När du är klar med ditt innehåll kan du skicka in det till andra utgivare som kanske accepterar det. När du har fått tillstånd kan du publicera dina artiklar på webbplatser där du kan inkludera en länk tillbaka till din webbplats. På så sätt kan du öka din trafik och öka din SEO-poäng. Ju fler länkar du har, desto bättre blir din SEO-poäng. Genom att lägga till relevanta nyckelord i ditt innehåll kan du locka fler läsare till din webbplats. Du kan också använda taggar som är relaterade till din verksamhet.

Tips för artiklar om marknadsföring online

Internet har ett stort antal marknadsföringsartiklar tillgängliga, och dessa artiklar är ett av de bästa sätten att marknadsföra dina produkter och tjänster. De är också ett effektivt sätt att förbättra din webbplats sökmotorrankning. Det finns dock några viktiga saker att tänka på innan du skickar in dina artiklar. Nedan finns några tips för att skicka in marknadsföringsartiklar på nätet. När du har läst dem är du redo att skicka in dina artiklar till olika webbplatser. Vilka är några tips för artiklar om marknadsföring online?

Läs Sociala medier idag. Denna blogg är full av informativa artiklar om digital marknadsföring. De ämnen som behandlas här sträcker sig från innehållsmarknadsföring till konverteringsoptimering. Dessutom har den webbseminarier och ett diskussionsforum där du kan interagera med yrkesverksamma inom digital marknadsföring. När du ändå är där, se till att prenumerera på dess RSS-flöde! Det innehåller en mängd användbara artiklar om en mängd olika ämnen, bland annat innehållsmarknadsföring och webbplatsdesign. Dessutom är bloggen full av användbara tips och råd.

Social marknadsföring – hur man kommer igång

Det första steget i social marknadsföring är att förstå målgruppen. Identifiera demografin hos din målgrupp och skapa kampanjer som är anpassade till deras behov. Kampanjer för social marknadsföring måste utformas så att de påverkar individer positivt. Om du till exempel vill förändra människors sätt att tänka på hälsa måste du rikta in dig på indiska medborgares livsstil. För att nå din målgrupp ska du identifiera egenskaperna hos deras vanor och fastställa rätt budskap. Att använda befintliga samhällsorgan är ett utmärkt sätt att komma igång.

Beteendeteorier utgör grunden för effektiva sociala marknadsföringskampanjer. För att få människor att anta nya vanor bör marknadsföringsteam studera sina målgruppers beteendemönster och använda effektiva taktiker som riktar sig till dem. En enkel kampanj kan till exempel bestå av att dela ut gratis eller billiga kondomer på platser där människor ofta samlas, ändra klinikernas öppettider för att passa upptagna studenter och använda effektfulla bilder för att sprida ett budskap. Christian Children’s Fund använde till exempel bilder av svältande barn för att sprida budskapet om sin sak.

En annan viktig faktor för framgångsrika sociala marknadsföringskampanjer är priset. Även om priset för en social marknadsföringsprodukt kan vara immateriellt eller monetärt, innebär det ofta tid, ansträngning och risk. Om kostnaderna är högre än den upplevda nyttan kommer konsumenten inte att anta produkten eller ändra sitt beteende. Omvänt gäller att om priset är lågt är chansen att produkten antas större. Av denna anledning är prissättningen avgörande. Ju mer kostnadseffektiv din kampanj för social marknadsföring är, desto större är sannolikheten att människor kommer att anta den.

Läs mer här